Sunday 28 September 2008

El...

EL a stat toata noapte pe net, s-a trezit la ora 3 dupamasa asa ca nu prea ii era somn, a cititi bloguri. A citit multe, tot mergea pe linkuri si parca nu se mai termina, tot felul de persoane cu tot felul de stiluri de scris, povestind lucruri dintre cele mai diverse. Era deja cufundat in lecturarea lor asa cum e un impatimit de citit intr-o carte buna si ii placea sa vada ce scrie lumea.
Deja isi crease un scenariu in minte totul a devenit pitoresc si viata lui intreaga e o poveste, un film bun care te duce de la extaz la agonie, de la lacrimi la hohote de ras.
Asa incepe povestea care il are pe EL ca personaj principal in acel loc pitoresc de nu stiu unde. In jurul LUI totul era... asa cum trebuia sa fie, nu a contat nimeni niciodata. toti erau personaje secundare si mereu a contat el si totul era parca dupa dorintele lui si fiecare dejamagire era o dorinta de dramatism si fiecare bucurie care s-a stins a fost un gand inconstient din subconstient care nu credea ca lucrurile pot merge bine intodeauna.
Si EL are inca o viata de trait care abia acum incepe cu adevarat, o trecere de la trecut al viitor prin prezent vazuta prin ochii LUI
~va urma~

Saturday 27 September 2008

Friday 26 September 2008

Tuesday 23 September 2008

Monday 22 September 2008

Tuesday 16 September 2008

Thursday 11 September 2008

Wednesday 10 September 2008

Tuesday 9 September 2008

Powered By Blogger